טיפול שיניים לילד עם צרכים מיוחדים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

15/01/2015 | 17:41 | מאת: קארין

שלום אחי בן 35 סובל מפיגור שיכלי וכמה שנים שיש לו נסיגת חניכיים שגרם לאובדן שיניים הקדמיות. הוא מטופל כל 3 חודשים אצל שיננית אבל מתנגד לטיפול ומשתולל.השיננית מבצעת את הניקוי כמה שניתן וזה לא מצב אופטימלי עקב התנגדות והשתוללות שלו. כדוריהרגעה לא פועלים עליו.יש לציין שהוא גר בהוסטל ומצב בריאותו תקין. האם הרדמה כללית פעם בכמה שנים וניקוי עמוק יכול לעקב את תהליך הנסיגה? האם יש דרך אחרת חוץ מהרדמה כללית? איזה טיפול מומלץ?ואיך ניתן לעקב את הנסיגה? תודה

שלום קארין ותודה על פנייתך בפנייתך לא ציינת באם אחיך נבדק באופן תקופתי ע"י רופא שיניים. הצעתי אליך להתייעץ עם רופא שיניים שמכיר את אחיך ואת צרכיו הדנטליים.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה