שיני בינה כלואות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

15/11/2014 | 21:54 | מאת: דניאלה

שלום, פניתי למומחה פה ולסת בשל כאבים במפרקי הלסת שנובעים ככל הנראה מנעילת לסת בלילות. על פי הצילום הפנורמי המליץ לי הרופא להוריד בניתוח את ארבעת שיני הבינה הכלואות. רציתי לדעת האם יש סיכונים בהוצאתן? האם זה חייב להתבצע תחת הרדמה מלאה? ומדוע הרופא אינו יכול להעניק לי טיפול ראשוני ללסת עד שאוציא את השיני בינה?

שלום דניאלה ותודה על שאלתך. בכל ניתוח ישנם סיכונים. עלייך לקבל הסבר לגבי הסיכונים מהרופא שמיועד לבצע את הטיפול. אין חובה לבצע את הטיפול בהרדמה מלאה. לפעמים הטיפול הראשוני שהרופא יכול לתת מוגבל. עצתי אליך הינה לפנות בשאלה זו לרופא המטפל ובאם לא תקבלי תשובה מספקת לפנות לחוו"ד נוספת.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה