הרדמה מקומית שלא הרדימה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

21/09/2013 | 10:50 | מאת: רונית

שלום רב עברתי במכבידנט טיפול של סתימה(עקב ירידת חומר מהשן לאחר חריקת שיניים).לצערי מספר זריקות הרדמה מקומית לא עזרו גם לאחר המתנה ממושכת,ונאלצתי לעבור את הכאבים בתחושה מלאה.האם יש חומר הרדמה אחר ? האם ייתכן שכל שנותיי הורדמתי בהצלחה ולפתע חומרי ההרדמה לא פועלים עליי? מה קורה במצב זה בסתימות או בעיות קלות? האם אצטרך הרדמה מלאה לכל סתימה? הטיפול לא היה אופטימלי עקב הכאבים כי הרופא לא הרחיב מספיק את החור על מנת שהסתימה תתפוס.... תודה מראש רונית

שלום רונית ותודה על פנייתך. האירוע שתארת מוכר לכל רופא שיניים ולרוב אינו מצביע על בעיה כלשהיא. לפני שמסיקים מסקנות כל שהן לגבי צורך בהרדמה כללית , עצתי לך לבצע את הטיפול הבא בהרדמה מקומית. מנסיוני האירוע שתארת הינו לרוב חד פעמי , נובע מסיבות שונות ולרוב לא חוזר על עצמו.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה