עקירות בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

20/05/2012 | 23:13 | מאת: דני

דר ברנשטיין שלום, התחלתי טיפול במכבידנט באיזור המרכז. אחרי שנים של פחד הפה במצב לא טוב ולכן יש לי מספר לא קטן של עקירות ולאחר מכן שיקום על גבי שתלים. רציתי לשאול בכמה שעות הרדמה יש צורך על מנת לבצע 6 עקירות (4 שיני בינה ושתי טוחנות)? מודה על התשובה

שלום דני ותודה על פנייתך לצורך מענה לשאלתך יש צורך בבדיקה ובחינת הצילומים הרלוונטים. רק כך ניתן להעריך את פרק הזמן הנידרש. טיפולי שיניים בהרדמה כללית ניתנים במרפאת מכבידנט השוכנת בבית חולים אסותא בתל אביב.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה