אימון שרירי הלסת לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

08/02/2015 | 13:57 | מאת: אורן

עברתי לפני חודש ניתוח פלסטי באף+יישור מחיצה+סידרו לי משו בקונכיות (הייתה אי סימטריה בגדול של הקונכיות). לפני הניתוח הייתי עושה אימונים של שרירי הלסת על ידי פתיחה וסגירה של הפה כאשר מניחים את הסנטר על אגרוף היד. מאז הניתוח עד עכשיו (חודש) לא עשיתי את זה כדי לתת מנוחה לכל אזור הפנים לאחר הניתוח. מותר לי לחזור לעשות את זה?

08/02/2015 | 19:58 | מאת: לאורן

יש לך את מנתח שלך ותשאל אותו את השאלות הדביליות שלך.

אי לא מבינה את הפעולה על כל פנים תנועות בפנים לא משנות את צורת האף וגם כדאי לשאול את המנתח שלך

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים