עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

29/06/2012 | 00:18 | מאת: מישהי

היי, אני בת 15, נולדתי עם אף קטן וסולד אך שברתי אותו לא מעט פעמים, הייתי נתקלת בדלתות נופלת, מקבלת כדורים לפנים בעת משחקי כדורגל עם בנים וכיום הוא נראה מזעזע, הוא זז לצד עקום ביותר, יש בליטה ענקית, וגם האף עצמו נפול ונפוח, אני נערה כל כך יפה, רזה עדינה פנים מהממות ופתאום האף הזה הורס לי את הכל, כשהייתי בכיתה ה ההורים שלי בדקו אפשרות לניתוח אף וכמובן הייתי קטנה מידי, כיום אמא שלי אלמנה, אין לה אמצעים למרות שאמרה לי שבמידה וארצה היא תהיה מוכנה להתחייב, אך אני עומדת בדילמה ענקית, יום אני אומרת לא נורא תשלימי עם איך שאת נראת ויום אחרי אני פשוט מתה לעשות את הניתוח הזה, אך אני מאוד מאוד מפחדת מהתוצאה, ובתמונות אני נראת מזעזע, זה מוריד לי את הבטחון העצמי! אבל אני מפחדת שזה יראה מכוער ולא אמיתי ולא תהיה לי דרך חזרה, אני מפחדת מהניתוח עצמו אני ממש ממש מפחדת מבתי חולים, אני מתעלפת בבדיקות דם לכן אני מאוד מאוד מאוד מפחדת מהניתוח, אני לחוצה מאיך שהסביבה תגיב אני פשוט בדילמה אחת ענקית אך אני לא יודעת אם האף יחזור להיות הקטן והחמוד שהיה פעם, כי הוא נפול, עם בליטה, הוא נפוח, הוא עקום וזז כלפי הצד שאני יודעת שזה יצרוך הרבה תיקונים ומפחדת שזה יראה ממש מכוער ואמיתי, וכאשר אחייך הוא יעמוד במקום וזה יראה פלסטי מידי, אני יודעת שאני ממש חופרת פה אך אני צריכה פעם אחת ייעוץ אמיתי. בבקשה תעזרי לי, אני מה אני צריכה לעשות?

אני מציעה לך לבוא לשיחת התיעצות שהיא ללא תשלום ובה אני אסביר לך מה צריך לתקן ועל הניתוח איך הוא מתבצע יותר מכך אין לי מה להוסיף פה

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים