ניתוח באף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

02/05/2012 | 14:03 | מאת: דלית

שלום, בת 35, רציתי בבקשה לדעת לגבי ניתוח פלסטי באף, אני ממש דדסובלת מנזלת כרונית והבנתי שאחרי הניתוח אסור לקנח את האף במשך כמה ימים ואצלי זו בעיה כי כל הזמן מנוזלת, שלום ותודה.

דלית את קבלת ממני הנחיות איך לקנח את האף אם את מתנתחת אצלי לא היתה לאף מותח כל בעיה וניתחתי כבר אלפים עם נזלת כרונית זה למעשה ההתמחות שלי

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים