שאלות לפני ניתוח מחיצת אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

16/04/2012 | 06:54 | מאת: פחדן

שלום רב אני בן 50,סטיית מחיצת אף אחרי חבלה בילדות,סינוסיטיס כרונית בסינוס מקסילרי ימני,מכור שנים רבות לתרסיס אלרין. אני מת מפחד מהניתוח,יש לי כמה שאלות בבקשה. 1.האם ניתן לעבור את התהליך הזה בהרדמה מלאה?מה מקובל? 2. אני נורא נלחץ אם אני לא יכול לנשום מהאף, כמה זמן אחרי הניתוח אוכל שוב לנשום מהאף? 3.האם חייבים לשים טמפונים אחרי הניתוח? 4.שמעתי שיש טמפונים שאפשר לנשום דרכם האם זה יכול להיות? 5.עד כמה כריתת קונכיות באותו ניתוח מסבכת את התהליך מבחינת המנתח והמנותח? תודה רבה עבור הטרחה

אפשר לעבור בהרדמה כללית וגם בהרדמה מקומית עם טישטוש זה לוקח כמה ימים לפעמים שבועות ע שאפשר לשום טוב דרך האף אני שמה טמפונים רק במיקרים של כריתה חלקית של הקונכיות וגם אז רק טמפונים שנמסים לבד לא לוחצים ולא מכאיבים כריתת הקונכיות לא מסבכת את הניתוח כלל לבסוף כגאי לך לקבל את כל הידע ותהליך הניתוח מהרופא שינתח אותך כי כל אחד מנתח אחרת

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים