ניתוח אף..

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

12/01/2012 | 13:54 | מאת: אבי

אני בן 16 ואני מאוד רוצה לעבור ניתוח אף, גם בגלל שהאף שלי גדול ויש לי עליו כמו גבעה כזאת וגם בגלל שיש לי בעיית מחיצה- האף שלי נוטה הצידה וזה גורם הרבה פעמים לצינון ולאף סתום בצד אחד של האף, במיוחד שיש לי בעייה של אלרגיות וזה משהו שגם גורם לי לצינון רוב הזמן וכשזה בייחד עם המחיצה העקומה אז זה ממש סיוט !.., הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבצע גם ניתוח רפואי וגם ניתוח פלסטי באותו ניתוח, והאם הגיל שלי מתאים ותיהיה אפשרות להתנתח בזמן הקרוב

אבי ראשית צריך לעשות בניתוח אחד את ניתוח המחיצה והפלסטי זאת כמובן רק על ידי רופא מומחה לניתוח אף לגבי הגיל אני צריכה לראות אותך ולהיתרשם אם אתה מתאים כבר לניתוח אתה יכול לקבוע תור בטל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים