ניתוח מחיצות כריתת קונכיות

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

24/04/2019 | 02:13 | מאת: דביר

שלום וחג שמח . עשיתי ניתוח לפני שבוע בדיוק לתיקון מחיצה עקומה וסרת קונכיות שמו לי טמפונים נמסים בטיפטוף מי מלח לאורך זמן קצר. לטמפון בנחיר ימין לקח לצאת ארבעה ימים בעקבות אפצ׳י ,הטמפון בנחיר שמאל היה יותר קשוח, הוא הרגיש לי ממש תקוע עמוק,יבש,וגדול ביום החמישי שלאחר הניתוח הלכתי לרופא כדי לשאוב אותו. גם אחרי שהרופא שאב ופתח קצת את הנחיר נשארה לי תחושה מוזרה של אי שוויון בין הנחירים בערך שיש לי נחיר אחד פתוח ואחד פחות פתוח (נחיר שמאל) ולרוב הוא סתום לגמרי כי טיפת נזלת סותמת אותו לגמרי ויש לי מלא נזלת!!!!!! שאלתי בעניין הזה עד כמה זמן ההחלמה הוא ארוך? ומתי יהיה אפשר להצביע על בעיה וודאית ? דבר נוסף. בגלל אובר נזלת שההיתי מתקשה לקנח בעיכבות הכאב, העדפתי לנקות את האיזור בשטיפות מים מהברז בלחץ/ מי מלח עם מזרק ושמתי לב שבנחיר שמאל (הבעייתי ) כשאני עושה לו שטיפה בלחץ עם צינורית קטנה המים יוצאים מהנחיר השני בשופי בלי הרבה לחץ אך שאני חוזר על הפעולה בנחיר השני אין מעבר של מים לנחיר האחר .. שאלתי היא האם יש בכלל מקום במערות האף ששני הנחיריים מצטלבות ? אם כן למה זה קורה רק מנחיר אחד ? ואם זה לא תקין שעוברים בקלות מידי מים לנחיר השני מה אפשר ורצוי לעשות עם זה ?

עדין האף נפוח מספר שבועות ולכן לוקח זמן שמעברי האויר מסתדרים

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים