התלבטות לגבי פיסול אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

10/08/2018 | 21:20 | מאת: פיסול אף

שלום רב, מאחר ואני חוששת לעבור ניתוח פלבטי חשבתי על פיסול אף. יש לי גבנון. באינטרנט אין מספיק פורומים שאנשים עברו אלא רק ופרבום ואני שואלת את עצמי האם הפיסול אף בכלל עובד/פופולרי היום? יש לי מספר שאלות: 1. לגבי כמה זמן מחזיק הפיסול 2. מהי הכמות שבדרכ צריך 3. טווח מחירים. באינטרנט הטווח מחירים כ"כ גדול. אודה על עזרתך. תודה מראש.

"פיסול אף"לא מחליף ניתוח הוא יכול לתקן פגמים קטנים ע"י מילוי עם חומצה אילורונית אשר מחזיקה מספר חודשים בלבד אם את רוצה יותר פרטים על ניתוח או מהצריך לעשות באף שלך את מוזמנת לקבוע פגישת יעוץ ללא עלות בטל 0505209313 ד"ר קרמר

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים