תיקון סחוס האף התחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

05/06/2018 | 00:18 | מאת: שני

שלום, רציתי לדעת אם יש היום שיטות בהן ניתן לתקן את רק את סחוס האף התחתון, אין לי בעיה של גבנון או עצם בולטת, אלא האף בחלקו התחתון קצת רחב עם תוספת סחוס (בצורה מעוגלת), הנחיריים לא רחבים רק החלק התחתון שביניהם. האם ניתן להצר אותו ולהרים את הקצה טיפה? האם מדובר בפרוצדורה פחות מסובכת, החלמה קלה יותר וללא הרדמה כללית ?

קשה לי לענות מבלי שאני רואה במה מדובר בעיקרון אפשר להצר ולהרים את קצה האף אני עושה את הנתוחים בהרדמה מקומית ואכן ההחלמה יותר קלה את מוזמנת לקבוע פגישת יעוץ ללא עלות בטל 0505209313 ד"ר קרמר

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים