עצם פיצית באף בפרופיל

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

17/12/2017 | 21:46 | מאת: נוי

היי דר יש לי עצם פיצית באף שנראת מזוויות מסוימות בעיקר בפרופיל שמפריעה לי אישית למרות שהיא לא בולטת , התייעצתי עם מנתח פלסטי שהציע לי שיוף לעצם אצלו בקליניקה כיוון שהוא לא יגע לי באף מלמטה כי האף נראה מושלם רק הקטע של העצם , הוא אמר שיזריק הרדמה מקומית לאף ויעשה שיוף לעצם פרוצדורה של חצי שעה , האם ניתן לעשות שיוף בקליניקה והאם הרדמה מקומית היא מסוכנת ??? האם חייב מרדים ?

אני לא מכירה אפשרות לבצע ניתוח במרפאה תחת הרדמה מקומית זה כואב למרות ניסיוני של למעלה מ30 שנה כמנתחת אפים

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים