בת 82 משתחררת מביה"ח אך אינה יכולה ללכת

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

06/03/2012 | 21:03 | מאת: אורלי

אמי אושפזה בסוף השבוע לאחר שנפלה בבית בעודה סובלת מדלקת ראות. בבית החולים רוצים לשחררה מחר בבוקר אלא שבעקבות הנפילה ( לא נשבר דבר) היא עדיין אינה הולכת או עומדת. מה אני אמורה לעשות? לאן לקחת אותה?האם אני יכולה להתעקש על שיקום כלשהי. מרגישה חסרת אונים

06/03/2012 | 22:09 | מאת: גליה בן ארי

שלום אורלי, לפני השיחרור תבקשי שפיזיוטרפיסט יגיע להעריך את המצב של אימך, יוריד אותה מהמיטה וינסה להוליך אותה. במידה וכלל אינה ניידת ניתן לנסות ולבקש שיקום דרך אחות בקרה של קופ?ח בה היא חברה(בד?כ נמצאת בביה?ח). במידה והיתה עצמאית לפני אישפוזה ייתכן כי יאושר שיקום. בנוסף ניתן לפנות לאחת מחברות הסיעוד ולקבל עבור אמא שעות טיפול כשבמקביל תעשה גם פניה לחוק סיעוד בביטוח הלאומי.מאחלת לאימך החלמה מהירה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב