סיעודית בת 90

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

18/08/2011 | 08:58 | מאת: שירה

שלום אמא שלי מאושפזת מזה כחודש וחצי בבית חולים לאחר ניתוח קשה. כרגע ישנם פצעים שצריכים להחלים וזונדה לשיפור תמונת הדם. היא אמורה לעבור לבית חולים לטיפול סיעודי מורכב עד שיבריאו הפצעים. יש לה מטפלת זרה. האם עלי לוותר על המטפלת הזרה בגלל התקופה שהיא תהיה בבית חולים? מא אעשה אחר כך במידה ותחזור הביתה? האם מבחינת החוק עלי לוותר על המטפלת? תודה

18/08/2011 | 11:19 | מאת: גליה בן ארי

שלום שירה, אין צורך לוותר על המטפלת הזרה מכיוון והטיפול באימך במסגרת סיעוד מורכב, עשויה להיות זמנית בלבד ולאחריה יהיה צורך בהחזרתה הביתה.ברצוני לציין כי גימלת הסיעוד תשולם לאימך בעת אישפוזה ל-14 הימים הראשונים ואח"כ תופסק עד לשובה הביתה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב