אימי היתה מאושפזת במלבן בגלל פצע לחץ בישבן והיא מח

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

10/08/2011 | 12:11 | מאת: אליהו

שלום לכם אימי היתה מאושפזת במשך 10 חודשים במלבן שבנתניה כתוצאה מפצע לחץ דרגע 4. ברוך השם הפצע כמעט הבריא והוא בדרגת2 ובעקבות זאת עומדים לשחרר את אימי מהמלבן אבל אני בבעיה כי לצערי אימי היא אישה סעודית והוא מחוברת עכשיו לזונדה באף ולפי המצב היא לא יכולה לחזור לביתה וכאן הייתי מבקש את עזרתכם. אנחנו אני הבן ואימי תושבי נתניה ומכיוון שגם אני בן אדם מוגגגבל היתי מבקש עזרה וייעוץ לאיזה מקום בנתניה כדאי להעביר את אימי לאיזה מוסד סיעודי?איזה מוסד אתם ממליצים?אנחנו אנשים דתיים אז האם כדאי גם לחשוב על מוסד ברקע דתי גם אם אימי סיעודית ולא מתקשרת? בתודה מראש אלי

שלום אליהו. מפנייתך עולה כי כעת השתנה הסטטוס התפקודי של אימך והיא הפכה מסעיודית מורכבת לסיעודית, ולכן יש צורך בהעברתה למסגרת מתאימה. לשם כך עליך לפנות לעו"ס במחלקה ולהכין ניירת עבור הפניה ללשכת הבריאות בנתניה לבדיקת זכאות למימון של מסגרת סיעודית בהתאם ליכולת כספית של החולה ובני המשפחה. העו"ס תסייע לך בתהליך.בנתניה ישנן מספר מסגרות סיעודיות ומומלץ לך להתרשם מכמה מקומות לפני קבלת ההחלטה גם בהתחשב לפן הדתי. ישנן מספר מסגרות סעידיות בנתניה שמוכנות לקלוט חולים בתנאי תשלום מיוחדים" טרום קוד". תפנה למידע נוסף לעו"ס במחלקה. בהצלחה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב