מזון דרך זונדה

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

23/07/2011 | 22:14 | מאת: אפרת

יש איזהשהוא מזון שנמצא בסל לחולי סכרת? גלוצרנה לא בסל. ג'ביטי בסל אבל לשתי מחלות בלבד - יש תחליף? יש תקרה כל שהיא ? רק האוכל יוצא יותר מ 1000 ש"ח.

שלום אפרת. את מתארת בעיה אמיתית של המזון שלא כלול בסל.אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית של הקופה (ניתן לבקש ביקור בית) ולהתייעץ לגבי סוגי מזון נוספים המותאמים לחולי סכרת וניתנים בזונדה כגון אוסמוליט עם מינון מתאים של אינסולין כמובן בהתייעצות עם הרופא.בעניין תקרת עלויות והחזרים תפני לזכויות חברים של הקופה המבטחת. בהצלחה.

26/07/2011 | 01:20 | מאת: אפרת

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב