עזרה לאבא חולה לב

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

11/07/2011 | 16:46 | מאת: ק

אבי בן 70 מוגדר כחולה לב כרגע גם מאושפז עקב פרפוריים בלב והיחלשות שריר הלב. הוא גר לבד - גרוש, האם מגיע לו עזרה כלשהי ממוסד כלשהו?? יש לציין שהוא כבר פנסיונר 4 שנים. תודה

שלום לך. בזמן האישפוז ניתן לפנות לעו"ס מחלקה ולהתייעץ עימה לגבי אפשרויות סיוע לאביך בהתחשב לצרכיו ומצבו תפקודי.באופן כללי במידה ואביך תלוי בזולת בתפקוד קיימת אפשרות לפנות לבטל"א ולהגיש עבורו בקשה לחוק סיעוד- עזרה של מטפלת בביתו או השתלבותו במרכז יום לקשיש.אם אביך ניצול שואה ניתן כבר באישפוז להפעיל סיוע סיעודי קצר מועד באמצעות עו"ס המחלקה.העו"ס יכולה לבדוק גם אפשרויות שיקום לב במידת הצורך. בקהילה ניתן לפנות למידע נוסף ולסיוע לשרותי רווחה במקום מגורי אביך-מדור לזקן.בהצלחה והרבה בריאות.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב