עזרה מקצועית בקבלת עזרה סיעודית

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

15/05/2020 | 13:14 | מאת: רונלי

דודתי נמצאת במצב בו היא צריכה להתחיל להיתמך סיעודית. אניחנו די בורים לגביי מצה הביטוחים הקיים שלה ובאופן כללי איך מתנהלים מול הגופים הבירוקרטים בנושא. רציתי לשאול האם מומלץ להיעזר בגופים פרטיים למימוש זכויות רפואיות כגון "זכותי" וכדומה בכדי להתמודד טוב יותר עם המצב? תודה

רונלי שלום, אני מציעה להיעזר בסיוע של מוקד לאזרחים ותיקים של משרד לשיוויון חברתי שמספרו *8840 אשר מהווה כתובת לפניות של אזרחים ותיקים במגוון תחומים, למתן מידע ומיצוי זכויות.הסיוע וטיפול בבקשות ניתן בחינם וזאת לעומת חברות פרטיות. בהצלחה

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב