צעקות לילה ורעב כל חצי שעה

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

26/07/2015 | 19:24 | מאת: ורד

סבתי כבת 92 בעלת דימנציה יש איתה מטפלת בביתה לאחרונה המטפלת מתלוננת שסבתי לא ישנה. כמעט כל חצי שעה קמה לחפש אוכל וצועקת כחיה פגועה בלילה מה אנחנו צרכים לעשות /לבדוק על מנת למנוע תופעות אילו ?איך מרגיעים צעקות היסטריות. ואיך מונעים ממנה לאכול כל חצי שעה ולסבול אחר כך כאבי בטן?

27/07/2015 | 13:34 | מאת: גליה בן ארי

שלום ורד, התסמינים אותם את מתארת, מוכרים אצל חולים דמנטיים.מדבריך עולה כי קיים קושי לטפל בסבתך ובריאותה אף ניזוקה. מומלץ לפנות לייעוץ פסיכוגריאטרי במטרה לאזן את מצבה ולהפחית את אי השקט בו נמצאת.בכך להקל עליה ועל המטפלת שלה.ייעוץ כנ"ל ניתן לקבל במרכז גריאטרי באזור מגורים או באופן פרטי. בהצלחה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב