סבתאסיטר

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

06/12/2014 | 19:23 | מאת: נילי

אמי בת 80 פלוס. אלמנה, חיה בביתי כבר שנים רבות. בתקופה האחרונה מצבה הפיזי והמנטלי בהתדרדרות. אני מטפלת בה ודואגת לכל צרכיה. איני זקוקה לעזרה במשך רוב הזמן אבל למען בריאותי הנפשית אני חייבת לצאת לפעמים בערב ולהתאוורר. אמא פוחדת להשאר לבד. אני מתמרנת עם בני הבית אבל הם צעירים ועסוקים בשלהם. האם יש כתובת באזור תל אביב שבה אוכל למצוא אשה שתוכל לבוא ולשמור עליה רק שמירה בלי לעשות איתה כלום, ממש כמו בייביסיטר לתינוקות בתשלום לפי שעות? תודה

שלום נילי באפשרותך לפנות לחברת סיעוד לפי בחירתך באזור מגוריך ולהשכיר דרכה שרותי מטפלת לפי צרכיך בתשלום. בנוסף, אני ממליצה להפעיל עבור אמך שרותי סיעוד דרך המוסד לביטוח לאומי ( חוק סיעוד), השרות שיכול לסייע לך לטפל באמך גם בשעות היום לנוכח התדרדרות במצבה. בהצלחה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב