בעלי יושן בכל היזדמנות .

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

15/01/2012 | 20:04 | מאת: מיואשת

אני יודעת שיש שיגידו שכל הגברים ככה אבל אני לא מבינה למה הוא בכל היזדמנות נירדם , אני כל פעם מציעה לו ללכת לבדיקות והוא מתעצבן ואומר שהוא מרגיש מצויין אבל הוא לא מבין שאי אפשר לנהל בית ככה. הוא נירדם ב21:00 בערב! כשהוא חוזר לא הרבה לפני מהעבודה וישן עד למחרת! הזוגיות שלנו ב"ה מעולה ולמרות כל השיחות בנינו זה לא עוזר מה שמראה לי שמדובר אולי במשהו פיזי. יכולה להיות סיבה פיזית על אף שהוא מרגישה מצויין? תודה אני

בוקר טוב, יכולות להיות סיבות רבות לעייפות, בחלקן גופניות ובחלקן נפשיות.לעיתים קרובות איכות השינה אינה טובה ואזי אין פלא שהוא עייף. נסי בכל זאת לשכנע אותולבצע בדיקות.במקביל- המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

25/01/2012 | 22:56 | מאת: טליה

תראי זה יכול להיות אלף ואחת סיבות, אולי הוא עובד נורא קשה, אולי הוא קם בלילה מספר פעמים ואז השינה שלו לא רציפה ולא טובה, אולי זה סתם מתוך חוסר ברזל אנמיה וכאלה דברים...לי היה ההפך, אני לא הייתי מצליחה להירדם בכלל, ברור שזה לא אותו הדבר אבל אני אישית הסדרתי את חוסר האיזון הזה בעזרת דיקור שעברתי במרכז בריאות רפאל שעזר לי מאוד לשינה רגועה.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה