טיפול בדלקות אזניים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

08/12/2011 | 23:07 | מאת: מיכל

יש לי ילד בן שנתיים שבמהלך החצי שנה האחרונה חזרו לו שוב ושוב דלקות אזניים נתתי לו אנטיביוטיקות ושוב כל חודש הדלקת חוזרת. אני כבר אובדת עצות ואשמח לשמוע מה לרפואה האלטרנטיבית יש להציע לטיפול. תודה.

שלום רב, לרפואה המשלימה ישנם טיפולים רבים היכולים לתת מענה לחיזוק מערכת החיסון בילדים. טיפולים כמו דיקור סיני, טיפולי מגע, ייעוץ בתזונה טבעית והומיאופתיה הם רק חלק מהטיפולים האפשריים. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לבנך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה