כאבי כתפיים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

20/12/2014 | 19:52 | מאת: חיה יערי

גיל 67. מתעמלת באופן קבוע בשעורי "צפיפות העצם". סובלת מספר שבועות מכאבי כתפיים.האם אפשר להעזר במכבי טבעי?

חיה שלום רב, לרפואה המשלימה יש מגוון טיפולים היכולים לסייע בתסמונות כאב אורטופדיות שונות, ביניהן גם כאבי שכמות וכתפיים.מומלץ לבדוק האם ישנן תנועות או פעילות ספציפית הגורמת לכאב. טיפולים כמו דיקור סיני בשילוב עם טיפול מגע/ כירופרקטיקה וכיו"ב בהחלט יכולים להקל.המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה