צמרמורות והזעות בלתי פוסקים ממש סיוט

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

10/12/2014 | 19:47 | מאת: אילנה

אני אישה בת 50 סובלת מהזעות וצמרמורות קור מזה חודשים .עשו לי את כל הבדיקות והכל תקין . אני ממש סובלת .בלילה אני מתעוררת מהזיעה כאילו יצאתי מהאמבטיה בלי להתנגב . עד לפני כשבוע הייתי מעשנת באופן רציף קנביס רפואי והיפסקתי מכוון שאני חושבת שזה מהקנביס .אני כבר שבוע בלי והצמרמורות והזיעה אותו דבר אפילו קצת החמיר ( כנראה מהגמילה )

אילנה שלום רב, על מנת לנסות ולחקור את הסיבות לתופעות שאת מתארת- יש צורך בפגישה רפואית ותשאול. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי . מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה