OCD

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

10/11/2014 | 22:39 | מאת: אורית

שלום, בני בן ה- 12 אובחן לאחרונה כסובל מ- OCD. האם ברפואה המשלימה ניתן לבנות לו תכנית טיפולים מתאימה ? הוא כרגע החל בטיפול פסיכולוגי בשילוב תרופה אך אני לא חושבת שכדאי לתת לו את התרופה ומנסה לבדוק רפואה משלימה עבורו. תודה.

אורית שלום רב, הייתי מנסה לגייס רעיונית את מי שרשם לבנך את הטיפול התרופתי- במקביל- המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לבנך תכנית טיפולים מיטבית במקביל לטיפול הקונבנציונאלי. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה