דיקור סיני בהריון

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

11/09/2011 | 20:39 | מאת: מירב

שלום אני נמצאת כרגע בשבוע 32 להריון, יש לי דלקת ביד ימין אשר גורמת לי לכאבים מכיוון שאין באפשרותי לקבל אניטביוטיקה הומלץ לי על דיקור סיני האם מותר בשלב זה של ההריון לקבל דיקור סיני?

מירב שלום רב, דיקור סיני הוא טיפול מקובל שנעשה בו שימוש בכל שלבי ההריון. גם אם תבחרי לקבל טיפולי דיקור מומלץ להיות בביקורת של הרופא שמטפל לך בכף היד. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפול מיטבית. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. מכתב זה מזכה את מבוטחי מכבי מגן זהב בייעוץ רפואי ללא עלות. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן.

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה