בעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

26/10/2014 | 12:06 | מאת: חנה

איזה טיפולים טבעיים מומלצים לבעיות של קשב וריכוז אצל בני נוער?

חנה שלום רב, הרפואה המשלימה מאמינה כי כל אדם הינו פרט ייחודי והגישה לטיפול בכל בעיה הינה גישה כולית- כלומר הוליסטית.ישנם כלים רבים היכולים להתאים בתחום קשב וריכוז, מדיקור סיני, צמחי מרפא, תוספי תזונה, ביופידבק וכיו"ב. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה