אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

19/10/2014 | 10:16 | מאת: שני זבולוני

שלום רב, לבני יש אטופיק דרמטיטיס. אני רוחצת אותו בסבון שיבולת שועל של ד"ר פישר ומורחת אותו במשחה אדרמה. אין אדמומיות בעור כפי היה בהתחלה אך הוא עצבני נורא ובקושי ישן בלילה. קיבלתי מרשם למשחה המכילה אסטרואידים אך איני רוצה לתת לו את המשחה הזו מהפחד לתופעות לוואי של האסטרואידים. מה ניתן לעשות? האם יש טיפול טבעי שניתן לתת?

שלום רב, שימוש כרוני בסטרואידים- גם משחות אינו מביא לריפוי- אך יש לזכור שלעיתים במצבים קשים אין ברירה וגם שנת לילה טובה של ההורים וילדך יכולה לקדם את ההחלמה. לרפואה המשלימה ישנו מגוון רב של טיפולים היכולים לקדם החלמה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לילדך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה