טיפולי רפואה משלימה בהריון

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

18/10/2014 | 12:00 | מאת: ליהי

שלום דר רציתי לדעת על טיפולים ברפואה משלימה שיכולים להקל בבחילות והקאות. והאם קיים ליווי הריון דרך הרפואה המשלימה, טיפולי ארומתרפיה שיאצו וכדומה...? תודה, שבוע טוב.

ליהי שלום רב, לרפואה המשלימה פתרונות מספר להקלת תופעות שונות בהריון כדוגמת בחילה והקאה, עייפות, כאב וכיו"ב. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ובהצלחה ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה