ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

30/09/2014 | 16:16 | מאת: avinur

לד"ר שלום, האם דיקור סיני יעיל בטיפול בסימפטום של ערמונית מוגדלת של קימות ליליות ?? אם כן האם מכבי טבעי מטפלת בזה? אני נוטל כדורים אך יש לילות שקם 3-4 פעמים. בתודה.

שלום רב, לשאתך יש תשובה מורכבת- אענה בתמצות.לרפואה המשלימה פתרונות למגוון רחב של תחלואה. הגדלה שפירה של הערמונית הינה תהליך טבעי הקורה אצל רוב הגברים החל מגיל מסוים.יש צורך כמובן במעקב אורולוגי. מידת התגובה לטיפול תלויה במספר גורמים- גודל הערמונית, תחלואה נילווית וכיו"ב.שילוב טיפולים מוצלח המותאם אישית כמו למשל- דיקור ותזונה/הומיאופתיה וכו'- יכול בהחלט להקל. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה וחתימה טובה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה