זרעי צ'יה בהריון

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

18/09/2014 | 13:01 | מאת: שירלי

שלום האם זרעי צ'יה מומלצים בהריון? אם כן באיזה מינון? והאם ניתן לקחת עד סוף ההריון ובמהלך ההנקה גם? במידה ולא מומלץ- יש תחליף אחר שמומלץ? תודה, שירלי שבוע 21

שירלי שלום רב, אפשר לצרוך זרעי צ'יה גם בהריון, מומלץ לקחת עד כפית ליום.אומגה 3 מהצומח עלול לדלל מעט את הדם.ולכן יש לקחת זאת בחשבון אם נוטלים מדללי דם.אם ישנה נטייה ליציאות רכות- להפסיק לקחת צ'יה. בכל מקרה הייתי מתייעצת עם רופא המשפחה ועם מומחה בתזונה טבעית על מנת להתאים את התזונה להריון, שנה טובה ובהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה