תזונה טבעונית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

15/08/2014 | 12:32 | מאת: רחל

שלום בשנה האחרונה עברתי לתזונה טבעונית, ולאחרונה אני רואה שיש לי שחור מתחת לעיניים ואף בחיבור בין האף ולעין. רציתי לדעת האם זה נובע מחוסר תזונתי כלשהו. הייתי אצל נטורופטית במרפאה והיא הציעלי לקחת מולטיויטמינים - באופן כללי. אך ללא הועיל. תודה, רחל

רחל שלום רב, על התזונה שלנו להיות מאוזנת ומותאמת לגיל ולתקופת חיים בה אנו נמצאים. יש לוודא כי את המזון שאת צורכת את מעכלת היטב וכי את סופגת במערכצ העיכול את כל הויטמינים והמינראלים החיוניים. המלצתי היא להיוועץ עם רופא המשפחה ולברר עמו האם רואה מקום לבדיקות דם. אני לא מכירה חוסר ברכיב תזונתי מסוים הגורם לתופעה שתיארת. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה