טרשת נפוצה -"אין מוצא"

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

07/07/2014 | 09:02 | מאת: הגר

שלום רב, עקב "טרשת נפוצה" - אי שליטה על סוגרים - שתן, צואה, ב"מהלך היום" פתרון ברפואה הקונבציונאלית "אין" - אני "אובדת עצות" !!! "פוגע" בתפקוד היום יומי ב"רמות"...ה"חיים עומדים מלכת"! כמובן - אני מטופלת באינטרפרון 44mcg מזריקה שלוש פעמים בשבוע במעקב "צמוד", אך עם התופעה, תסמין הנ"ל "עולמי חרב עליי" האם ד"ר עדי צוונג-גונן תוכל יכולה לסייע בנידון? תודה מראש, הגר

הגר בוקר טוב, ברפואה המשלימה מגוון רחב של טיפולים היידועים כמקלים ומסייעים בהתמודדות עם מגוון רחב של תסמינים ותחלואה. האמונה ברפואה הטבעית והאינטגרטיבית היא כי בבסיס כל תחלואה קיים חוסר איזון בין הגוף הפיזי לנפש.מטרת הטיפול היא להשיב את האיזון . המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה