דלקת חוזרת בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

06/07/2014 | 21:22 | מאת: הילי

שלום. אני סובלת בצורה כרונית מדלקות בשלפוחית השתן (בדרך כלל קורה לי לאחר קיום יחסי מין עם החבר) עקב כך אני נוטלת המון אנטיביוטיקות (כל חודש וחצי יש לי דלקת) בבדיקה הנוכחית ישנה תוצאה שהיא Leucocytes (U) 25 והייתי מעוניינת לדעת האם זה חריג? ישנה צריבה קלה, שהצלחתי להשתלט עליה (על ידי שתיה מרובה, אבקת חמוציות, והתחלתי ליטול קפסולות שום) הרופאה מבלי להסתכל בבדיקת השתן רשמה לי צפרודקס 500 מ"ג (חשוב לציין כי לפני חודש וחצי היתה לי דלקת נטלתי צפרודקס ושבוע לאחר מכן חזרה הדלקת וקיבלתי זינט) איני מעוניינת ליטול את התרופה מכיוון שאני רוצה לתת לגופי להתגבר עליה. האם התוצאה Leucocytes (U) 25 גבוהה ואין דרך טבעית להפתר מהדלקת? לתת לגופי בחזרה את כוחו על ידי שיקום המערכת החיסונית? תודה

הילי שלום רב, אשמח לסייע לך. מערכת המין והשתן הנשית הינה מערכת מורכבת המושפעת מגורמים רבים, ביניהם- סטרס נפשי, איזון חומציות הריריות באיזור, תזונה מתאימה, היגיינה סביב קיום יחסי מין, סיוך הנרתיק בזמן קיום יחסי מין וכיו"ב. היכן את מתגוררת? ברצוני לכוון אותך למרפאה בקרבתך, ד"ר צוונג-גונן

08/07/2014 | 15:06 | מאת: הילי

07/07/2014 | 10:46 | מאת: הילי

בתל אביב

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה