טיפול בתופעת חרדה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

27/06/2014 | 13:30 | מאת: דני

שלום רב, אני סובל מהתקפי חרדה והייתי רוצה לדעת מה הטיפול המומלץ שכדאי לבחור במכבי טבעי. קראתי שניתן ללמוד תרגילי נשימה שמפחיתים בצורה משמעותית את ההתקפים, האם אתם מעבירים סדנאות לכך? ואם לא, מה האופציות האחרות תודה דני

דני שבוע טוב, לרפואה המשלימה מספר פתרונות להקל גם בנושא חרדות. תרגול נשימות ניתן ללמוד במסגרת טיפולי הביופידבק במכבי טבעי. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה