דיקור סיני והדבקת מדבקת butrans

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

27/03/2014 | 00:00 | מאת: שמעון

שלום, התחלתי טיפול בדיקור סיני וטווינא. קיבלתי מהרופא האורטופד מדבקה לטיפול בכאב. האם אוכל להדביק את המדבקה? האם אין התנגשות בטיפולים. יש לי כאב בצד שמאל בגב ונאמר לי ע"י האורטופד שיש לי דלקת בעצב.קיבלתי מהאורטופד ארקוקסיה. אשמח מאד לקבל תשובה.

שמעון שלום רב, טיפולי הדיקור והטווינה הם במסגרת הרפואה המשלימה והאינטגרטיבית- כלומר באים להשלים את הטיפולים הקונבנציונאליים. מבחינתנו אין סתירה ביניהם לבין טיפול נוגד כאב. אם מצבך לא ישתפר- המלצתי היא לפנות שוב לאורטופד המטפל, בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה