סימפיזיוליזיס בהריון

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

26/02/2014 | 12:34 | מאת: הדס

שלום, אני בהריון שני, בשבוע 19. כבר יותר מחודש שאני סובלת מכאבים של סימפיזיוליזיס שהולכים ומחמירים. בהריון הקודם התחיל הרבה יותר מאוחר ופחות חזק. בימים האחרונים אני מתקשה ללכת מרב כאב. האם יש המלצה לטיפול שיכול לעזור? אני גרה בירושלים. אשמח להמלצות על מטפלים שמוסמכים לטפל בנשים בהריון ובתופעה הזו בפרט. תודה רבה!

הדס שלום רב, התופעה שאת מתארת הינה נפוצה ואכן כואבת ולעיתים מגבילה. המלצתי היא לפנות למרפאת מכבי טבעי בירושלים (02-6245080)לקביעת תור לייעוץ רפואי אצל ד"ר הודיס או ד"ר הרמן-על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה