בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

13/02/2014 | 11:50 | מאת: כרמית נחמיה

שלום, יש לי ילדה בת 5 והיא סובלת מהתנפחויות חוזרות של הבלוטה הרוק צד ימין. בערך בגיל שנה זה התחיל פתאום להתנפח, ואחרי צילום ובדיקות בבית חולים אמרו שהיא סובלת מהצרויות של הבלוטה ומה שקורה שהיא מאוד צרה ושהיא נדבקת היא מתנפחת וזה מאוד כואב והילדה מקבלת אנטיביוטיקה אוגמנטין וזה עוזר לה מאוד והתנפחות יורדת. וכמו כן ביתי עברה פעמיים אנדוסקופיה לניקוי הבלוטה, אבל אני לא מרגישה שיפור. האם ברפואה המשלימה יש משהו שיכול לעזור לילדה שלי? אשמח מאוד אם תענו לי בהמהרה. מודה לכם מאוד. כרמית

כרמית שלום רב, המקרה שהינך מציגה הינו מקרה מורכב ולא שיגרתי מבחינת הרפואה המשלימה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לביתך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה