הריון ולחץ נפשי

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

28/01/2014 | 13:12 | מאת: מיכל

שלום רב, לפני כחודש ככל הנראה חוויתי איזשהו סטרס (כמו שרופא המשפחה שלי אומר) המלווה בדפיקות לב, חולשות של עילפון, צמרמורות קור ואחרי כמה דקות הזעות קרות. הרופא שלי נתן לי כדור רמוטיב שאותו אני לוקחת כבר שבוע ימים. אני מתחילה תהליך של IVF, ובמקביל הייתי במרפאת מכבי טבעי וקבעתי לי תורים לרפלקסולוגיה ולביופדבק. השאלה שלי היא, האם ניתן לקחת את הרמוטיב בתקופה שבה אני מתיחלה טיפולי הפרייה? כי הבנתי שהכדור הוא טבעי. והאם ניתן לקחת את זה בהריון?

מכיל שלום רב, הייתי מפנה את השאלה לרופא המשפחה. בדבר הטיפולים- הייתי שוקלת טיפולי דיקור שהוכחו במחקר גדול כיעילים בהעלאת סיכוי להצלחת IVF, תוך כדי טיפולי ההפרייה. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה