חוסר אנרגיה, צינון מתמשך וליחה, פריחה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

23/01/2014 | 12:24 | מאת: שיר

אני חשה חסרת אנרגיה כבר כשלושה שבועות. התופעות התחילו בצינון (בהתחלה עם שיעול) שלא עבר לגמרי ונמשכו לפריחה כמעט בלתי נראית על כל הפנים, תחושה כללית של חוסר אנרגיה ועייפות ומכך גם דכדוך. בדיקות הדם תקינות. אוכלת בצורה מאוזנת. לא צמחונית ולא מעשנת. האם אלו תסמינים של הוירוס החורפי שלא עובר או שעלי לבדוק זאת?

שיר שלום רב, ישנו מגוון רחב של אפשרויות, אחת מהן היא כמובן הדבקה ויראלית. המלצתי היא לפנות לרופא המשפחה ולהיוועץ עימו.במקביל ניתן לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי על מנת לקבל טיפול שיחזק אותך ויחזירך לאיתנך, מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה