כאבי גב תחתון כרוניים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

23/11/2013 | 16:12 | מאת: ליאור25

שלום! מזה תקופה ארוכה, אחד לכמה זמן אני סובל מהתקפים כאבי גב תחתון בעוצמות שונות. לאחר שנבדקתי ע"י רופא נאמר לי שזה השרירים שנפתסים לי. האם דיקור יכול לעזור?

שלום רב, לרפואה המשלימה מגוון טיפולים היכולים לתת מענה להתקף כאב חריף וכן לטפל בשורש הבעיה ולנסות להתחקות אחר הגורם שיושב ביסודה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה