שיער

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

12/11/2013 | 09:54 | מאת: GH

איזה טיפול טבעי מומלץ לבדיקת סיבת נשירת שיער וכמובן טיפול בבעיה?

הסיבות הנפוצות לנשירת שיער יכולות להיות חסרים שונים בויטמינים ומינראלים- כמו ויטמין בי 12, ברזל וכיו"ב וכן מצבים כמו תת פעילות של בלוטת התריס או חוסר הורמונאלי אחר. רופא המשפחה יכול להפנות לבדיקות המתאימות. לאחר מיפוי החסרים- אם ישנם, ונסיון להשלמתם- אפשר גם לפנות לרפואה המשלימה. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

25/11/2013 | 10:46 | מאת: יוליה

נכון לעכשיו זאת ממש עונה שלהרבה אנשים יש נשירה בלתי נסבלת אז צרת רבים? בכל אופן מומלץ לעשות בדיקות דם כי אצלי הנשירה התחילה עוד בסוף אוגוסט והמשיך עד ממש לא מזמן. נמצא שיש לי מחסור בברזל אז פשוט אפשר להוסיף. אני לוקחת טננבלוט ברזל עדין של הובנר שמשלים את מה שחסר והוא עדין עם מערכת העיכול...

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה