כאבים כרוניים קשים ברגל אצל קשישה בת 82

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

11/11/2013 | 18:44 | מאת: משה

אימי סובלת מכאבים עזים ברגל שמאל, מן הישבן ועד כף הרגל, מזה כחודשיים, שהולכים ומחריפים. ככל הנראה משינויים ניווניים בעמוד השדרה שאובחנו בצילום CT. טיפול במרפאת כאב לא עזר. גם לא משככי כאבים כמו אקמול, אופטלגין, מדבקות בוטרקס ופרקוסט. האם טיפול הומופטי יכול לעזור?

שלום רב, מנסיוני- טיפול הומיאופתי בגיל כזה יסייע בצורה מוגבלת ואיטית. לפי התיאור מדובר בגרוי העצב הסכיאטי היוצא מאיזור העכוז ומעצבב את הרגל כולה. אם אמך ניידת-המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

27/11/2013 | 22:15 | מאת: אופיר שגב פרימן

לפי התיאור קיימת בעיה עצבית לחץ על שורש העצב- שום כדור לא יעזור הטיפול שיכול לעזור דיקור נוירולוגי יפאני וטיפול בשיטת מייטלנד רק בריאות אופיר שגב פרימן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה