דלקות אוזניים חוזרות

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

09/10/2013 | 08:14 | מאת: ריקי

בני בן שנה ושלוש. סובל מזה כחצי שנה מדלקות אוזניים מרובות. האם יש למכבי טיפול טבעי כלשהו שיכול לעזור לו?

ריקי שלום רב, לרפואה המשלימה מגוון פתרונות יעילים לחיזוק מערכת החיסון בכלל ודלקות אזניים בילדים בפרט. טיפולים כמו- דיקור, צמחי מרפא, תזונה טבעית, רפלקסולוגיה, הומיאופתיה וכיו"ב. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה