טיפול טבעי - דלקת בדרכי השתן וחיידק E-COLI

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

24/09/2013 | 18:24 | מאת: ל

שלום, אני בת 37 ועדיין לא ילדתי אף פעם. בבדיקה גילו אצלי ציסטה בקוטר 65 מ"מ ומיומה בפונדוס סובסרוזי 42 מ"מ וגם חיידק E-COLI בתרבית השתן . כמו כן באולטרסאונד בטן שעשיתי לפני זה גילו הרחבה של מערכת מאספת בכליה שמאלית וגם פוליפ בכיס המרה. 1) האם מיץ/כמוסות/כדורים חמוציות או אוכמניות עוזר בטיפול בדלקת דרכי השתן וחיידק E-COLI ומה מהם יותר עדיף ולמה? 2)איזה טיפול טבעי נוסף יכול לעזור בטיפול בדלקת בדרכי השתן וחיידק E-COLI? תודה מראש

שלום רב, במצב של חיידק עם שינויים מבניים בדרכי השתן הטיפול בשלב ראשון הוא אנטיביוטי. לאחר שהחיידק ימוגר את צריכה להתייעץ עם רופא המשפחה איך להמשיך. בנוסף לאנטיביוטיקה הייתי מתחילה בכדורי חמוציות ובפרוביוטיקה. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה