מיומה וצ'יסטה

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

21/09/2013 | 23:48 | מאת: dana

שלום, בבדיקה שעשיתי התגלתה אצלי מיומה בגודל 42 מ"מ בפונדוס סובסרוזי וציסטה בקוטר 65 מ"מ. 1) האם יש טיפול טבעי שיכול לצמצם את גודל המיומה ולהיפטר מציסטה? 2) האם דיקור סיני עוזר לצמצם את המיומה? תודה מראש

דנה שלום רב, לרפואה המשלימה מגוון רחב של טיפולים העוסקים בגניקולוגיה ובאיזון הורמונאלי. אחד הכלים היעילים הוא דיקור סיני, אך טיפולים כמו צמחי מרפא, תוספי מזון, הומיאופתיה וכיו"ב יעילים ביותר. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה