טיפול בבלס פלסי

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

31/07/2013 | 18:33 | מאת: רינת

היי עדי, לפני כשבוע וחצי צץ אצלי שיתוק פנים מסוג בל, הפנים לא מגיבות במיוחד התחלתי טיפול בסטרואידים ופיזיותרפיה אך כיוון שלא מתקדם הרבה לאחר תרגולים מול מצלמה ומראה התחילה תזוזה קטנטנה באיזור הגבה, הומלץ לי לנסות דיקור סיני מה דעתך בנושא, האם לבצע את הפיזיותרפיה במקביל לדיקור או שעדיף לעשות רק אחד מהם? נאמר לי שלעיתים הפיזיותרפיה מאטה את ההחלמה. תודה מראש

רינת שלום רב, שילוב הדיקור במקרה של שיתוק פנים מסוג בל לעיתים קרובות מקצר את משך ההחלמה.לא שמעתי על האטה בעקבות פיסיוטרפיה, הייתי מנסה במקביל. המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. למבוטחי "מגן זהב" ו"מכבי שלי" יינתן הייעוץ הרפואי הראשון ללא עלות, עם הצגת מכתב זה. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה