כורכום

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

28/06/2013 | 01:18 | מאת: אורלי

האם אפשר לשתות 3 פעמים ביום כל פעם כפית כורכום גדושה מעורבבת עם כוס מים, האם זה יותר מידי ליום אחד באופן קבוע והאם בגלל זה יכולות להיות תופעות לוואי? האם הגברת פעילות יצור מיצי מרה בגלל אכילת יתר של כורכום כל יום עלולה לגרום לאולקוס ? האם זה נכון שאכילת תבלין כורכום אינה תורמת הרבה לגופנו מאחר שהוא כמעט ואינו נספג ממערכת העיכול לדם וכדי שזה כן יספג צריך לקחת כדורים של כורכומין?

תמי שלום רב, אם את מרגישה טוב עם 3 כפיות- נראה לי שלתקופה מדודה, עד 10 ימים- זה בסדר גמור, אכן הכמוסות מרוכזות יותר, אך גם האבקה שאת אוכלת נספגת במערכת העיכול. מיצי המרה שמופרשים אינם גורמים לכיב. המלצתי היא להיוועץ בתזונאית טבעית באחת ממרפאות מכבי טבעי. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה