חריקת שיניים והתעסקות עם הלסת

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

10/06/2011 | 16:38 | מאת: אפי

שלום דר' עדי-בני בן 10 לאחרונה החל לחרוק שיניים בחוזקה במשך היום, החריקה מלווה בתזוזה של הלסת התחתונה, כאשר אני מעירה לו טוען כי אינו מסוגל להפסיק, ממה נובע הדבר? ומה עלינו לעשות?

אפי שלום רב, רצוי לפנות למספר גורמים בו זמנית על מנת לברר את מקור הבעיה ולנסות לסייע בפתרונה.ראשית רצוי לפנות למומחה פה ולסת על מנת שיבדוק שאין שחיקת שיניים ואולי אף ימליץ על סד לילה. בד"כ חריקת שיניים ונעילת לסתות היא חלק מביטוי של מתח, מומלץ לפנות לרופא המטפל של בנך על מנת לשלול כל דבר אחר ולבסוף- לאחר שישללו גורמים שרפואה קונבנציונאלית יכולה לתת להם מענה מהיר ויעיל- ניתן בהחלט להיעזר בשרותי הרפואה המשלימה.המלצתי היא לפנות לאחת מהמרפאות בקרבת מקום מגוריכם על מנת לקבוע תור לרופא מייעץ שיתאים לבנך את הטיפול המיטבי.לחברי מכבי מגן זהב הייעוץ הרפואי ניתן ללא תשלום עם הצגת התכתבות זו. מידע על המרפאות ניתן להשיג מכל טלפון ב 6395*. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה